Ana Sayfa
|
EPS Sistem
|
Karbon EPS Sistem
|
Organik Sistem
|
Ürünler
|
Hakkımızda
|
Bayiler
|
Referanslar
|
Haberler
|
İletişim

2010 yılı Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri yarışmasında ‘‘Yılın Isı Yalıtımı Ürünü Ödülü’’ne ‘‘Comfortherm Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi’’ layık görüldü. Ödülü Köster Türkiye Satış Müdürü Selahattin Özüpek’e İzoder Başkanı Ferdi Erdoğan takdim etti. On yılı aşkın süredir sistem bileşenleri ve cephe ürünleriyle zamana ve zorlu şartlara dayanım gösteren Comfortherm ürünleri, sektörün en nemli organizasyonlarından Yalıtım Sektörü Başarı Ödüllerinde başarısını anlamlandırdı. Bu önemli organizasyonda ödüle sahip olabilmek için zorlu bir süreç bulunuyor. Okur oylamasıyla başlayan süreç, sektör profesyonellerinin oylaması süreciyle devam ediyor. Her iki sürecin değerlendirmesi sonucunda ödül sahibini buluyor.

   
Almanya Aurich merkezli KÖSTER Bauchemie AG, su yalıtım ürünleri üreticisi olarak 1982 yılında kurulmuştur. Bugün dünya genelinde 28 ülkede gösterdiği faaliyetlerle etkinliğini desteklemektedir. Kuruluşundan bugüne sürekli araştırma ve geliştirmeye verdiği önemle bilinen KÖSTER, çevreyi temele alan hammadde kullanımını ve üretim teknolojilerini benimsemiştir. Başlangıçta yer alan su yalıtım ürünlerine ek olarak şirket satın alımları ile grup bünyesine katılan yeni şirketlerle, zemin sistemleri, epoksi ve poliüretan sistemler, dış cephe boya ve kimyasallarıyla ve diğer ürün gruplarıyla KÖSTER, dünyada ürün grubu en geniş şirketler içerisinde yer almaktadır.
   
KÖSTER Şirketler Grup bünyesinde yer alan Almanya Kamp-Bornhofen merkezli Sova GmbH, 1960 yılından beri faaliyet göstermektedir. Ürün portföyü içerisinde ısı yalıtım sistemleri, sıvalar, astarlar, yapıştırıcılar, dış ve iç cephe boyaları, vernikler, sızdırmazlık ürünleri yer almaktadır. Sova cephe ürünleri; dış hava koşullarına dayanımlı, solma yapmayan, uzun yıllar özelliğini koruyan, estetik ve yüksek kaliteli ürünleri içerir. Sova ürünleri aynı zamanda cephelerde küf ve mantar oluşumlarına karşı yüksek dayanım gösterir. KÖSTER Bauchemie AG Türkiye kuruluşu KÖSTER Yapı Kimyasalları A.Ş., teknoloji transferi ve ürün geliştirme konularında Sova GmbH ile güçlü bir iletişime sahiptir. Bu sayede Sova GmbH’ın 50 yılı aşkın tecrübesi ve uzmanlığından yararlanılmaktadır.    
   
KÖSTER Yapı Kimyasalları A.Ş., Türkiye’de ki faaliyetlerine 1994 yılında başlamıştır. Türkiye’de de üretim yapan KÖSTER Yapı Kimyasalları A.Ş., 2011 yılın da Gebze GEBKİM Kimya OSB bölgesindeki yeni üretim tesisini devreye almıştır. Bu sayede bölgesel faaliyetlerini destekleyecek olan KÖSTER, Türki Cumhuriyetleri, Gürcistan, Kıbrıs gibi ülkelerden de sorumlu ve yetkilidir.  Su yalıtımı, yapı kimyasalları, dilatasyon ürünleri, epoksi ve poliüretan zemin kaplama sistemleri, Comfortherm - Dış cephe ısı yalıtım sistemi, dış cephe boyaları, güçlendirme ve enjeksiyon ürünleri, tamir harçları, mastikler, beton katkıları gibi geniş ürün portföyü ile Türkiye’ de 9 bölgede faaliyetlerini uzman satıcı ve uygulamacı bayileri ile gerçekleştirmektedir.

 

Ana Sayfa - EPS Sistem - Karbon EPS Sistem - Organik Sistem - Hakkımızda - Bayiler - Referanslar - Haberler - Bize Ulaşın